fbq('track', 'Search');
 

Underbara lilla Sigge

Den 21 mars är det Internationella Down syndrom-dagen (World Down Syndrome Day). Syftet med dagen är att sprida kunskap kring Downs syndrom för att motverka fördomar och visa på möjligheterna för personer med Downs syndrom. Den 21:a dagen i den tredje månaden symboliserar den trippel av kromosom nummer 21 som personer med Downs syndrom bär. LET US IN! På bilderna ser ni Sigge snart 15 mån http://www.worlddownsyndromeday.org/

welcome to our site | World Down Syndrome Day

www.worlddownsyndromeday.orgMarch 21st is World Down Syndrome Day. On this day, people across the world celebrate the lives and achievements of people with Down syndrome.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Fotograf Ulrich Schulte